Для обеспечения удобства пользователей сайта используются cookies. Падрабязна
Ужо ў продажы!
Рассыпісты крупнозерністой тварог
Тварог выпрацоўваецца на цалкам аўтаматызаванай лініі па вытворчасці рассыпістага крупнозерністой тварагу DONIDO, абсталяванай кампутарнай праграмай кіравання ўсімі працэсамі вырабу прадукту і санітарнай апрацоўкі ўсяго якое ўваходзіць у лінію абсталявання, што забяспечвае выраб тварагу эліт-класа з доўгім тэрмінам захоўвання. Беражліва выраблены прадукт адрозніваецца крупчастай структурай і мае хвацкі сакавіты густ і водар кісламалочнага прадукту дзякуючы зберагалай апрацоўцы без разбурэння тварожнай збожжа, а таксама ўпакоўцы ў мадыфікаванай газавай асяроддзі, якая захоўвае свежы смак натуральнага прадукту высокай якасці.
Карысць тварагу:
* Карысць тварагу ў неверагодным змесце менавіта кальцыя, які вельмі важны чалавеку, асабліва ў дзіцячым узросце для фарміравання костак, росту зубоў, пазногцяў і валасоў.
* Карысць тварагу закладзена ўжо самім рэцэптам яго падрыхтоўкі, паколькі пры гэтым з малака вылучаюцца і застаюцца ў тварагу ўсе найбольш важныя і патрэбныя для арганізма чалавека рэчывы. Безумоўна, галоўнае-гэта вавёркі, якія, як раз і з'яўляюцца вельмі неабходнымі пры фарміраванні касцяных тканін. Дзякуючы гэтаму яго карысць неацэнная для дзяцей і цяжарных жанчын.
· І хоць вядома, і нямала, іншых смачных і карысных прадуктаў, у багацці якія змяшчаюць вавёркі, усё ж такі перавагу аддаюць тварагу, паколькі ён хутка і лепш засвойваецца, адымаючы значна менш энергіі.
* Карысць тварагу ў тым, што ён добра збалансаваны і лёгказасваяльны прадукт. Яго рэгулярнае ўжыванне ў ежу здольна павышаць тонус арганізма, напаўняць мінераламі і вітамінамі, якія жыццёва неабходныя.
* Тварог здольны паляпшаць працу стрававальных органаў і ўмацоўваць стан нервовай сістэмы чалавека.
* Карысць тварагу ў тым, што дзякуючы высокаму ўтрыманню бялку паскараюцца біяхімічныя рэакцыі і прадухіляюцца рызыкі ўзнікнення цэлага шэрагу захворванняў, да якіх адносяць хваробы падстраўнікавай залозы і печані.
· Таксама, гэты прадукт дапамагае пазбегнуць алергічных рэакцый, спрыяе павышэнню імунітэту і зніжае стамляльнасць арганізма.
* Амінакіслоты карысныя тым, што чалавек у працэсе жыццядзейнасці вымушаны пастаянна іх папаўняць звонку, паколькі арганізм іх не можа выпрацоўваць самастойна ў дастатковай колькасці. І ў гэтым карысць тварагу наогул неацэнная.
* Тлушчы, вымаемыя чалавекам з тварагу-рэзервовы крыніца энергіі, а нязначнае ўтрыманне ў ім вугляводаў робіць яго цудоўным дыетычным прадуктам.
* Мінеральныя элементы, якія знаходзяцца ў тварагу, акрамя ўдзелу ў будаўніцтве касцяных тканін, дапамагаюць рэгуляваць ўзровень у крыві гемаглабіну.